Skip to content

Svarvning av detaljer i olika material

Horshaga CNC levererar CNC svarvning för ett snabbt och effektivt resultat för kund. Med många års erfarenhet har vi utvecklat och hanterat ett brett utbud av komponenter inom olika användningsområden. Vilket har resulterat i att vi idag kan leverera flexibla lösningar till nya som återkommande kunder. Vi arbetar i olika material men främst inom…  För oss ligger det till stor vikt av att säkerställa att våra utförande håller den standard som kunden förväntar sig. I och med det så ser vi alltid till att kvalitetssäkra det färdiga resultatet av önskad komponent. Läs mer kring hur vår arbetsprocess ser ut nedan. Vi ser fram emot att höra från er!  

  • Svarvning av detaljer i olika material: Vi bearbetar ett brett spektrum av material, bland annat stål, aluminium, rostfritt stål, koppar, plast och mässing. Oavsett om du behöver enkla detaljer i mjuka material eller komplexa komponenter i härdat stål, har vi rätt verktyg och kompetens för att leverera den perfekta lösningen. 
  • CNC-styrda maskiner för precision och effektivitet: Vi använder moderna CNC-styrda svarvar som garanterar exakta mått och korta bearbetningstider. Detta ger dig inte bara en produkt med högsta precision, utan också en kostnadseffektiv tillverkningsprocess. 
  • Flexibla seriestorlekar: Vi kan hantera allt från prototyptillverkning och små serier till stora volymer. Oavsett om du behöver enstaka detaljer eller tusentals komponenter, kan vi anpassa vår produktion efter dina behov. 
  • Komplett bearbetning: Vi erbjuder inte bara svarvning, utan kan utföra en rad andra bearbetningsoperationer i samma maskin. Detta inkluderar fräsning, borrning, gängning och gängbrotschning, vilket gör att vi kan leverera kompletta detaljer utan behov av extern bearbetning. 
  • Kvalitetssäkring: Vi har strikta rutiner för kvalitetssäkring och kontrollerar varje detalj noggrant för att garantera att den uppfyller dina krav. Vi använder moderna mätinstrument och dokumenterar hela produktionsprocessen för att spårbarhet. 
Svarvning
en manuell svarv

Vi på HORSHAGA CNC AB är en mekanisk verkstad som erbjuder en helhetslösning för våra kunder. Vi levererar hållbara resultat som baseras på lång och gedigen erfarenhet inom alla våra tjänsteområden. Vi finns här för att bistå med kompletterande åtgärder för att våra kunder, på ett effektivt sätt ska kunna slutföra sina projekt inom önskad tidsram. Utöver tjänsterna ovan erbjuder vi även prototyptillverkning och fixturering. För mer information kring hur vi kan vara behjälpliga för just ert projekt, läs mer om vår maskinpark eller kontakta oss.  Vi ser fram att höra från er! 

Skicka ett meddelande så återkommer vi!