Skip to content

Er självklara legotillverkare

HORSHAGA CNC AB startades år 2007 som en mekanisk verkstad med syfte att underlätta för andra företag med hjälp av legotillverkning. Det ligger av stor vikt för oss att kontinuerligt uppdatera våra tekniska förutsättningar för en effektivare och noggrannare produktion. Vår högteknologisk verkstad i kombination av ett sammansvetsat team kan vi på HORSHAGA CNC AB erbjuda flexibla och anpassade lösningar, baserat på kunders specifika behov.  

Legotillverkning innebär att ett företag väljer att leja bort tillverkningen eller bearbetningen till en annan aktör, en legotillverkare. Legotillverkaren i sin tur besitter expertis inom tillverkning, bearbetning eller hantering av specifika komponenter och material. Legotillverkaren kan även erbjuda en helhetslösning i form av prototyptillverkning till färdig komponent. En av många fördelar med legotillverkning är att legotillverkare arbetar parallellt med den förfrågande kundens arbete. Vilket innebär att kundens arbete inte blir lidande i form av en fördröjd tillverkningsprocess.

Kapning
Svetsning

Fördelar med legotillverkning

1. Tidsbesparande

2. Ett effektivt komplement för att slutföra ett större projekt

3. En legotillverkare är expert på sitt område

4. Lång kompetens resulterar i hållbara resultat

5. Ett utomstående perspektiv, till fördel för potentiella förbättringsåtgärder

Vi på HORSHAGA CNC AB är en mekanisk verkstad som erbjuder en helhetslösning för våra kunder. Vi levererar hållbara resultat som baseras på lång och gedigen erfarenhet inom alla våra tjänsteområden. Vi finns här för att bistå med kompletterande åtgärder för att våra kunder, på ett effektivt sätt ska kunna slutföra sina projekt inom önskad tidsram. Utöver tjänsterna ovan erbjuder vi även prototyptillverkning och fixturering. För mer information kring hur vi kan vara behjälpliga för just ert projekt, läs mer om vår maskinpark eller kontakta oss.  Vi ser fram att höra från er! 

Skicka ett meddelande så återkommer vi!