Skip to content

Verktygstillverkning med högsta kvalité

Hos Horshaga CNC erbjuder vi omfattande tjänster inom verktygstillverkning, med fokus på precision och kvalitet. Vår verksamhet är specialiserad på skärande bearbetning och CNC-teknik, vilket säkerställer att vi kan möta de höga kraven från våra kunder inom olika industrier.

Verktygstillverkning är en process där specialiserade verktyg skapas för att användas av legotillverkare inom olika industrier som exempelvis bilindustrin, medicinteknik, och elektronik. Dessa verktyg inkluderar formverktyg, pressverktyg, robotverktyg och andra anpassade lösningar som behövs för att producera specifika komponenter och produkter. Processen involverar flera steg, från design och prototyper till produktion och kvalitetskontroll. Genom att använda avancerad teknologi, såsom CNC-maskiner och 3D-CAD/CAM-modellering, säkerställs att verktygen tillverkas med hög precision och noggrannhet, vilket är avgörande för att uppnå de krav som ställs på slutprodukterna​

Svetsning
CNC svarv

Omfattande tjänster och modern teknik

Verktygstillverkning hos oss omfattar allt från design och utveckling till produktion och kvalitetskontroll. Vi använder oss av avancerade CNC-maskiner och den senaste tekniken för att tillverka verktyg med hög precision. Vår moderna maskinpark inkluderar både 3D-CAD/CAM solidmodellering och olika CNC-styrda maskiner, vilket gör det möjligt för oss att hantera både enkla och komplexa projekt.

 

Vi förstår att varje kund har unika behov. Därför erbjuder vi kundanpassade lösningar där vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att varje verktyg möter specifika krav. Vi tillverkar formverktyg, prototyptillverkning, och högvolymsverktyg i material som aluminium och stål. 

Kvalitet är en hörnsten i vår verksamhet. Våra erfarna verktygsmakare säkerställer att varje verktyg tillverkas med största noggrannhet och precision. Vi använder högkvalitativa material och genomför rigorösa kvalitetskontroller för att säkerställa att våra verktyg uppfyller de högsta standarderna. Detta inkluderar både mätteknik och testning av de färdiga verktygen innan leverans.

Svetsning
CNC svarv

Brett spektrum av verktyg

Vi tillverkar en mängd olika verktyg inklusive formverktyg, pressverktyg, och prototypverktyg. Vårt team har expertis inom olika material som stål, rostfritt stål, titan och aluminium, vilket gör oss flexibla och kapabla att hantera en bred variation av projekt.

Miljö och hållbarhet

Hållbarhet är viktigt för oss, och vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom effektiva produktionsprocesser och noggrant valda material. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra metoder och anpassa oss till de senaste miljökraven inom industrin.

Vi på HORSHAGA CNC AB är en mekanisk verkstad som erbjuder en helhetslösning för våra kunder. Vi levererar hållbara resultat som baseras på lång och gedigen erfarenhet inom alla våra tjänsteområden. Vi finns här för att bistå med kompletterande åtgärder för att våra kunder, på ett effektivt sätt ska kunna slutföra sina projekt inom önskad tidsram. Utöver tjänsterna ovan erbjuder vi även prototyptillverkning och fixturering. För mer information kring hur vi kan vara behjälpliga för just ert projekt, läs mer om vår maskinpark eller kontakta oss.  Vi ser fram att höra från er! 

Skicka ett meddelande så återkommer vi!